GÖZGÖZ şokta

Güncelleme Tarihi:

GÖZGÖZ şokta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2012 09:51

PTT 1. Lig'de sahasında Samsunspor'a 1-0 yenilen Göztepe'de, teknik direktör Hüseyin Kalpar, “Hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık” dedi.

Haberin Devamı

Kalpar, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, İzmir'deki ilk maçlarında, sahadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını, gol pozisyonları bulmalarına rağmen bunları değerlendiremediklerini söyledi.
 Gol bulamayınca rakiplerinin direncinin de arttığını kaydeden Kalpar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Özellikle ilk yarıda yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandıramadık. İkinci yarıda risk de aldık ama son vuruşlarda etkili olamadık. Bir gol atsaydık, çok daha farklı bir maç olacaktı. Hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Maçta bize göre 3 tane verilmeyen penaltı pozisyonumuz vardı. Elimize geçmez ama bunları görüntü olarak değerlendireceğiz. Ne olursa olsun iki takım da iyi mücadele etti. Biz de kazanmak için elimizden geleni yaptık, ama küçük bir hata büyük bir bela açtı başımıza. İyi bir takımımız var, bu iyiliğimizi neticeye yansıtmamız lazım. Çok önemli taraftar grubumuza galibiyet armağan etmek istiyorduk ama bunu başaramadığımız için çok üzgünüz.”

Haberin Devamı

GÖZGÖZ şokta

 
 
 Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise hadlerini bilerek oynadıklarını belirterek, “Takım olarak yeni bir oluşum içindeyiz. Futbolcularımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum” dedi.
 İlerleyen haftalarda hep üstüne koyarak devam edeceklerini ifade eden Altın, “Lige verilen araya ihtiyacımız vardı, bize iyi gelecek. Eksiklerimizi tamamlayıp, bundan sonra Samsunspor olarak layık olduğumuz yere geleceğiz” diye konuştu. Müsabakayı 5 bin 700 kişi izlerken, hasılat 90 bin 327 lira oldu.  Karşılaşmanın ardından galibiyet sevincinin taraftarıyla paylaşmak isteyen Samsunsporlu oyuncular, Mersinli kale arkası tribüne çıkarak, üst taraftaki taraftarlarının yanına gitti.  Bu sevince tepki gösteren Göztepeli taraftarlar, koltukları kırarak sahaya fırlattı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!