GÖZ-GÖZ TAARRUZU

Güncelleme Tarihi:

GÖZ-GÖZ TAARRUZU
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 00:00

Dış transferde atağa kalkan sarı-kırmızılılar, ilk etapta 4 futbolcuyla el sıkıştı

Haberin Devamı

GÖZTEPE’de Erhan Altın’ın teknik direktörlük görevine gelmesinden sonra transfer çalışmalarına hız veren yönetimin listesindeki isimler birer ikişer açığa çıkmaya başladı. Sarı-kırmızılıların orta sahayı K.Erciyesspor’dan Serdar Eylik ve Ç.Rizespor’dan Mehmet Al, sağ bek mevkiini Boluspor’dan Engin Aktürk, kaleyi ise Nazilli Belediyespor’dan Kurtuluş Yurt’u alarak güçlendirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

İÇ transfer görüşmelerini hafta sonuna kadar tamamlamayı planlayan Sportif Direktör Özgür Zengin’in, daha sonra dış transferde anlaştığı isimlere imza attıracağı kaydedildi. Zengin, U20 Milli Takım kadrosundaki Halil’e zam yapmayı kendilerinin teklif ettiğini, bu oyuncunun gelecek sezon da Göztepe formasını giyeceğini söyledi. Kadroda düşünülmeyen isimlerden Veli, yönetimden bonservisini istedi. Ergin KARATAŞ

Önce disiplin

Haberin Devamı

2. Lig’de bekleme yapmadan PTT 1. Lig’e dönmek isteyen Göztepe, bu sezon disiplinsiz oyuncuların gözünün yaşına bakmayacak. Geçen yıl oyuncuların özel hayatının sık sık tartışıldığı sarı-kırmızılılarda yönetim, takımın ligdeki durumu ne olursa olsun her futbolcuya ücretini zamanında ödeyecek. Futbolcu özel hayatında formasına yakışmayan tavırlar sergiler ya da performansı düşerse ceza alacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!