Golcüler karşı karşıya gelecek

Güncelleme Tarihi:

Golcüler karşı karşıya gelecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 16:17

SPOR Toto Süper Lig’de pazar günü oynanacak Antalyaspor-Akhisar Belediyespor maçı, gol krallığı yarışının iki iddialı ismi Samuel Eto ve Hugo Rodallega’yı da karşı karşıya getirecek.

Haberin Devamı

Antalyaspor’un sezon başında renklerine bağladığı dünyaca ünlü yıldız Eto, ilerlemiş yaşına rağmen Süper Lig’de 16 gol atarak, "Ben daha bitmedim" mesajı verdi. Kamerunlu yıldız, gol krallığı yarışında 19 kez ağları sarsan Beşiktaşlı Mario Gomez’in ardından ikinci sıraya yerleşti.

Akhisar Belediyespor’un sezon başında Premier Lig ekibi Fulham’dan transfer ettiği Rodallega ise 15 golle krallık yarışında üçüncü sırada yer buldu. Rodallega, performansıyla Süper Lig’de hemen her sezon bir yabancı golcüyü vitrine çıkaran Akhisar Belediyespor’un yeni süper starı oldu. Futbolseverler bu müsabakada iki takımın mücadelesinin yanı sıra golcülerin rekabetine de tanık olacak. Akhisar Belediyespor ve Antalyaspor arasında sezonun ilk yarısında oynanan ve yeşil siyahlıların 2-1 kazandığı maçta Rodallega ve Eto birer gol attı.







Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!