Global Altay yolda

Güncelleme Tarihi:

Global Altay yolda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 00:00

Listesine aldığı Mehmet Kutman'ın firmasıyla isim sponsorluğu anlaşması yapabileceklerini açıklayan başkan adayı Emin Önal, konuyu genel kurulun onayına sunacaklarını söyledi. Önal, camianın bu olaydan rahatsız olmaması gerektiğini dile getirdi.

ALTAY'da dün çoğunluk sağlanmadığı için 14 Mayıs'a ertelenen genel kurul öncesi liste çalışmalarını sürdüren Emin Önal, sponsorluk konusunda önemli girişimleri olduğunu açıkladı. Listesine giren Mehmet Kutman'ın firması Global'in, Mesut Sancak'ın firması Folkart'la birlikte en ciddi sponsorlar arasında yer aldığını dile getiren Önal, ’’Süper Lig için 10 milyon YTL lazım. Bu cepten verip, borç hanesine yazılacak rakam değil. O yüzden Global'le isim sponsorluğu anlaşmasına gidebiliriz’’ dedi.

Pozitif enerji şart

Camianın da Altay'ın önüne veya arkasına gelecek bir isimden rahatsızlık duymayacağını ifade eden Emin Önal şöyle konuştu: ’’Tabii bu konuda genel kurul onayı gerekiyor. Gelir hanesinde İddaa'dan başka kaynak olmayan bir kulübe, ancak bu şekilde para girebileceğini herkes anladı. Bizimle ilgili hem bu konuda, hem de diğer konularda çatlak ses çıkmaması en büyük dileğim. Pozitif enerji oluşursa, Süper Lig'e çıkacak ekibi kurarız.’’

Divan karar aldıracak

Başkan Nafiz Zorlu'nun 2 milyon YTL'lik alacağıyla ilgili olumsuzluk olmadığını da dile getiren Önal, ’’Temlik koymaması konusunda ricada bulunduk. Alacağını ayda 50 bin YTL'lik taksitler halinde ödeyebileceğimizi söyledik. Bize yardımcı olacak’’ dedi. Bu arada Divan Kurulu'nun, şartlar ne olursa olsun gelecek yönetimin, vergi borcunu aylık 80 bin YTL'lik taksitler halinde ödemesi konusunda genel kurulda karar aldıracağı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!