Germencik'te festival heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Germencikte festival heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 01:12

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde belediyenin geleneksel hale getirdiği Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali'nin 16'ıncısı düzenlenecek. Festivalde incir güzellik yarışması, Ukrayna Halk Oyunları gösterileri ve Haluk Levent konseri seyircisiyle buluşacak.

Haberin Devamı



Germencik Belediyesi'nin düzenlediği 16'ıncı Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali 27 - 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. MHP'li Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, incirin daha iyi tanıtılmasını amaçladıklarını söyleyerek, "Germencik Tarım İncir Kültür ve Sanat Festivali'nin 16'cısını düzenleyeceğiz. Festival, incir güzellik yarışması ve Avrupa'dan dans topluluğu gösterileri ile renkli gösterilere sahne olacak. Festivaldeki amacımız Germencik incirini dünyaya en iyi şekilde tanıtmak olacak. İncir yarışmasında ve en iyi incir yetiştiricileri yapılan yarışma sonrasında dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek" dedi.
27 Eylül Cuma günü Ahmet Şafak konseri ile başlayacak olan festivalin ikinci gününde Hatice, üçüncü gününde Haluk Levent ve son günde ise İrem Derici sahne alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!