Gençlerin çılgın gecesi

Güncelleme Tarihi:

Gençlerin çılgın gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 00:00

Alkollü olduğu belirtilen üniversiteli Elif Soner, yolda vatandaşların gözü önünde biranda soyunmaya başladı. Gözaltına alınan Soner ve erkek arkadaşı, karakolda birbirine girdi.

Haberin Devamı

İZMİR’in Alsancak Semti’nde, alkollü olduğu belirtilen biri erkek iki üniversiteliden Elif Soner adlı genç kadın, yolda vatandaşların gözü önünde biranda soyunmaya başladı. Gözaltına alınıp polis merkezine götüren iki genç birbirine girdi. Bilgi Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi 28 yaşındaki Elif Soner, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okuyan arkadaşı 28 yaşındaki Irmak Emeklioğlu ile görüşmek için önceki gün saatlerinde İstanbul’dan İzmir’e geldi. Birlikte vakit geçirip gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen iki arkadaş, Emeklioğlu’nun evine gitmek için taksiye bindi. Bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan ve alkollü oldukları gözlenen iki genç, dün saat 02.00 sıralarında Talatpaşa Bulvarı Sevinç Pastanesi karşısındaki Devlet Hastanesi Durağı önünde taksiden indi. Tartışma sırasında Elif Soner adlı genç kadın, yoldan geçen vatandaşların gözü önünde biranda soyunmaya başladı. Karşılarında çırılçıplak kalan genç kadını gören vatandaşlar yaşadıkları şaşkınlığı üzerlerinden atıp durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçlerinin sakinleştirmeye çalıştığı genç kadın ile arkadaşı Emeklioğlu güçlükle bindirildiği polis otosuyla, Alsancak Polis Merkezi’ne getirildi.

ARKADAŞI, GENÇ KIZA TEKME ATTI

Polisin kıyafetlerini giymesi konusunda ikna ettiği genç kadın nezarethaneye götürülünce, “Nefes alamıyorum. Çıkarın beni buradan” diye bağırmaya başladı. Genç kadını sakinleştirmeye çalışan polisin çabası sonuçsuz kalınca, Elif Soner’in polis merkezinin önüne çıkmasına izin verildi. Kapının önüne çıkartılan Elif Soner beton zemine oturdu. Kendisini görüntüleyen gazetecilere de bağıran genç kadın, sergilediği ilginç tavırlarla dikkat çekti. Bir süre sonra arkadaşının karşısına oturan Irmak Emeklioğlu, Elif Soner ile konuşmaya başladı. Konuşma sırasında genç kadın, arkadaşı Irmak Emeklioğlu’na tokat atıp küfretmeye başladı. Bunun üzerine, sinirlerine hakim olamayan Emeklioğlu, ayağa kalkıp yerde oturan Elif Soner’in karnına tekme attı. Emeklioğlu polis tarafından nezarete götürülürken, genç kadın kontrol için gelen sağlık görevlilerinin tıbbi müdahalede bulunmasını istemedi. Gözaltına alınan genç kıza, Kabahatler Kanunu kapsamında 69 TL para cezası kesildi. İfadelerinin ardından iki genç savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak Elif Soner hakkındaki soruşturma evrakının daha sonra adliyeye gönderileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!