Genç kadının ölümünde uyuşturucu şüphesi

Güncelleme Tarihi:

Genç kadının ölümünde uyuşturucu şüphesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 16:34

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 2 yıl önce boşandığı belirtilen 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Burcu Ö., aynı apartmanda yaşayan bir arkadaşının evinde iddiaya göre uyuşturucu kullanıp uykuya daldı. Burcu Ö. ölürken, kadının evinde kaldığı Uğur E. sevk edildiği adliyede ’Ölüme sebebiyet şekilde uyuşturucu temin etmek’ suçundan tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, Çimentepe Mahallesi’nde dün sabah meydana geldi. Yaklaşık 4 yıl önce evlenen ve bu evliliğinden bir çocuğu olan Burcu Ö., iddiaya göre eşinden şiddet görünce 2 yıl önce boşanıp annesinin evinde yaşamaya başladı. Ev kadını olan Burcu Ö., aynı apartmanın zemin katında oturan hurdacı Uğur E. ile tanıştı. Geçen salı akşam saatlerinde Burcu Ö., bir süredir arkadaşlık ettiği Uğur E.’nin evine gitti. İddiaya göre ikili uyuşturucu kullanıp uyudu.

Sabah saatlerinde Burcu Ö.’nün fenalaştığını gören Uğur E., sağlık ekiplerine haber verdi. Ancak olay yerine gelen sağlık görevlileri, Burcu Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Evdeki incelemenin ardından Burcu Ö.’nün cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, Uğur E. gözaltına alındı. Otopsi yapılan Burcu Ö.’nün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için kan ve doku örneği alındığı, detaylı otopsi yapılacağı kaydedildi. İfadesine başvurulan Uğur E., bugün sevk edildiği adliyede ’Ölüme sebebiyet şekilde uyuşturucu temin etmek’ suçundan tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!