Genç işadamlarından "tatil" tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Genç işadamlarından tatil tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 15:44

DENİZLİ Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözseken, ekonomi ve eğitim sisteminin tatilde yönetildiğini savunarak, "Bu kadar tatil çok fazla. TBMM, Temmuz ayından bu yana tatilde. Eğitim tatilde. Sistem aksıyor" dedi.

Haberin Devamı

DEGİAD'ın 1 Eylül'de yapılan olağan genel kurulunda göreve gelen yönetim kurulu, basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısı düzenledi. Başkan Melek Sözkesen, siyasi ve ekonomik konularda daha sonra açıklama yapacaklarını söyleyerek, Türkiye'de çok fazla tatil yapılmasından şikayetçi oldu. Sözkesen, "Millet, siyasetçilerden partilerden hizmet bekliyor. 14 Temmuz'da tatile giren Türkiye Büyük Millet Meclisi, yarın 1 Ekim'de işbaşı yapacak. Eğitim de sürekli tatilde. 9 gün Kurban Bayramı tatili yaptık. İran da Müslüman ülke, ancak Kurban Bayramı'nda 1 gün tatil yaptılar. Ekonomi ve eğitim başta olmak üzere bir çok alanda ülkemiz adeta tatildeyken yönetiliyor. Sistem aksıyor. Bu kadar tatil fazla" diye konuştu.

Genç işadamlarından tatil tepkisi

Haberin Devamı

Başkan Melek Sözkesen, yeni yönetim kurulunun olağan genel kuruldan sonra toplanarak görev dağılımını da yaptığını sözlerine ekledi. DEGİAD'da Başkan Yardımcılığı'na Ahmet Özer Başoğlan ve Orçun Alptekin, Genel Sekreterliğe Esra Kasapoğlu Ünlü, saymanlığa ise, Levent Altuntaş getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!