Gamze’ye ilik nakli 17 Mayıs’ta

Güncelleme Tarihi:

Gamze’ye ilik nakli 17 Mayıs’ta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2012 00:00

OĞLU Atakan için lösemiyle savaşan ve tüm annelerin desteğiyle yaşama yeniden sarılan Gamze Akbaş’ın tedavisinde en önemli dönemeçlerden biri de aşıldı ve dokusu uyan İtalyan bağışçı, 17 Mayıs’ta kemik iliği verebileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Gebze’de tedavi gördüğü hastaneden oğluna koşan Akbaş, şimdi nakil yapılacak 17 Mayıs’ı bekliyor. Öncelikle İtalyan vericiden alınacak ilik örneğinin uçakla Türkiye’ye getirileceğini, ardından da Gebze’deki hastanede nakil işleminin gerçekleşeceğini anlatan Gamze Akbaş, “Kan değerlerimin de yükselmesiyle İzmir’e ev istirahatine geldim. Atakan’a telefonda söyleyince ‘Yaşasın’ diye bir bağırışı vardı, çok duygulandım. Şimdi tüm aile yine birlikteyiz. Çok mutluyum” dedi.

Bu duyarlılık sürsün

Kendisi için verici bulunduğunu, ancak bir çok lösemi hastasının uygun kemik iliği beklediğini de hatırlatan Akbaş, “Allah’tan, benim durumumda olan bütün hastalara şifa diliyorum. Lütfen ilik bağışçısı olmak için başlayan bu duyarlılık sürsün ve bir çok çocuk annesine, bir çok anne de çocuğuna kavuşabilsin. Zor günlerimde yanımda olan başta anneler olmak üzere, herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!