Galatasaraylı yöneticilerden Ağar'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraylı yöneticilerden Ağara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 10:44

Galatasaray Spor Kulübü'nün bir grup yönetici, Susurluk davasından aldığı hapis cezasını Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki kapalı cezaevinde çeken Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

Haberin Devamı


Aydın'a gelen Galatarasay Spor Kulübü As Başkanı Abdürrahim Albayrak, ikinci başkan Ali Dürüst, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gürsan ve Sinan Uyanık, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i makamında ziyaret edip, Yenipazar Kapalı Cezaevi’ndeki Mehmet Ağar’ı ziyaret edebilmek için izin talebinde bulundu. İzin belgesini aldıktan sonra Yenipazara areket eden Albayrak ve beraberindeki diğer yöneticiler, yanlış yola girince yaklaşık 1 saatlik bir gecikmeyle cezaevine ulaştı. Cezaevindeki yarım saatlik görüşmenin ardından Galatasaraylı yöneticiler, cezaevinden ayrıldı. Çıkışta, bir açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü Asbaşkanı Abdürrahim Albayrak, “Mehmet Ağar'ın sağlık durumu gayet iyi. Morali yüksek. Buraya gelmeden önce Muğla Cezaevi'nde de DP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ettik” dedi.

Haberin Devamı


CEZAEVİNDE TADİLATLAR SÜRÜYOR
Öte yandan Ağar'ın cezasını çektiği Yenipazar Cezaevi'ndeki bazı tadilat çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi. Cezaevinin yanına dikilen direğe merkezi sistem hoparlör bağlanmasının ve tuvaletlerin yenilenmesinin ardından şimdi de nizamiye girişine ziyaretçiler için bekleme salonu yapılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!