Forum Bornova’da zeytinyağı festivali

Güncelleme Tarihi:

Forum Bornova’da zeytinyağı festivali
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2013 01:44

İZMİR’deki Forum Bornova Alışveriş Merkezi’nde, Tarım Artı Organizasyon firması tarafından 27-29 Eylül’de Zeytin ve Zeytinyağı Festivali düzenlenecek.

Haberin Devamı

Tarım Artı’nın organize ettiği etkinliği Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü, Uluslararası Zeytin Konseyi, Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret Borsası da destekliyor. Sektördeki üretici ve tüketiciyi bir araya getirerek, zeytin ve zeytinyağı hakkında halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan festivalde, tadım ve ürün satışının yapılacağı stantlar da yer alacak.

Festival kapsamında, zeytin ve zeytinyağı tadım yarışması, sunumlar, profesyonel aşçılardan zeytinyağlı yemek tarifleri, elinin lezzetine güvenen amatör katılımcılar için zeytinyağlı yemekler yarışması, diyetisyenden zeytin ve zeytinyağının faydalarının anlatılacağı sunum, animasyon şovlar yapılacak ve Forum Bornova Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine binlerce zeytin fidanı dağıtılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!