'Ferhangi Şeyler' 1888'inci kez

Güncelleme Tarihi:

Ferhangi Şeyler 1888inci kez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 01:22

ÜNLÜ tiyatrocu Ferhan Şensoy, yıllanmış oyunu Ferhangi Şeyler ile Bodrumlu sevenleri ile buluştu. 1888. kez sahnelenen oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Ses 1885 Ortaoyuncular oyuncusu Ferhan Şensoy, 1987'den bu yana güncelleyerek sahneye koyduğu oyunu Ferhangi Şeyler ile 1888. kez izleyici karşısına çıktı. Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi'nde sahnelen oyunu yaklaşık 400 kişi izledi. Tek kişilik ve iki perdelik komedi tarzındaki oyunda Şensoy, gündemdeki kişileri zaman zaman eleştirerek, bilindik mizahi tarzı ile izleyiciye sundu.

Oyunun ilk bölümünde saz çalıp, kendi beste ve uyarlamalarını seslendiren Şensoy, nükteleri ve de izleyiciyle kurduğu diyalogları ile salonu kahkahaya boğdu. Şensoy'un göndermeleri kimi zaman siyasilere, kimi zaman Köşk'e, kimi zaman havalimanı çalışanlarına, bir taksi şoförüne, kimi zaman bir evsahibine veya bir gazeteciye gitti. Yaklaşık 2 saat süren oyunun sonunda sanatseverler, Şensoy'u ayakta alkışladı.
Guinness Rekorlar Kitabı'nda bir tiyatro oyunun en çok 1328 kez sahnelendiği öğrenilirken 1888. kez sahnelenen Ferhangi Şeyler'in 2015 yılında sahnelenmeye devam edeceği öğrenildi. Oyunun 2 binin üzerinde sahnelenmesi hedeflenirken Şensoy'un herhangi bir başvurunun bulunmadığı öğrenildi.

Ferhangi Şeyler 1888inci kez

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!