FB’li boksör Dinç Ödemiş’in gururu

Güncelleme Tarihi:

FB’li boksör Dinç Ödemiş’in gururu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2011 00:00

FENERBAHÇE’nin lisanslı boksörü olarak ringlerde boy gösteren ve 60 kiloda bu yılın Türkiye şampiyonu olan Özlem Dinç, Ödemiş’in gururu oldu.

Haberin Devamı

Ödemiş’te doğan ve halen Kınık 13 Eylül İlköğretim Okulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Özlem Dinç, Hollanda’nın Rotterdam kentinde 16 Ekim’de başlayacak Avrupa Boks Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Şampiyona için Polonya’nın Gdansk kentinde kampta olan Dinç, “Şampiyona da iyi bir derece yaparak ülkemin, Ödemiş’in ve Kınık’ın ismini dünyaya duyuracağım” dedi.

Rakiplerinin “Alman tankı” lakabını taktığı Özlem Dinç, 2008 yılında Pamukkale Üniversitesi’nden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında bir süre basketbol oynayan Dinç, daha sonra boksa yöneldi. Denizli Gençlik Spor’da çıkarttığı lisanstan sonra, bu yıl Fenerbahçe Spor Kulübü’nün boksörleri arasında yer aldı. 2009 yılında Türkiye ikinciliği ve aynı yıl Ahmet Cömert Turnuvası’nda ikincilik elde eden Dinç, bu yıl yapılan Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon oldu ve Büyük Bayanlar Boks Milli Takımı’nda yerini aldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!