Fakir edebiyatı

Güncelleme Tarihi:

Fakir edebiyatı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2008 00:00

Kendilerini gücünü paradan alan bir ’’zenginler kulübü’’ gibi gösterenlerin emeğe saygısızlık ettiğini söyleyen Eriş, ’’Bu ligde bizim iki katımız para harcayanlar var. Kimse fakir edebiyatı yapmasın’’ dedi.

MANİSASPOR Teknik Direktörü Levent Eriş kendilerini gücünü paradan alan bir zengiler kulübü gibi gösterenlerin fakir edebiyatı yaptığını söyledi. ’’Bu kadro gökten zembille inmedi, biz yarattık’’ diyen Eriş, ’’Emeğimize saygı gösterilsin. Geçen sezondan kalan 5-6 oyuncunun üzerine 15 transfer yapıp yeni bir takım yarattık. Kim ne verdiyse onu verdik. Ç.Rize iki katımız para harcadı. Bütçesi bizden fazla olan kulüpler var. Biz bu ligin takımıyız. Kimse bunu unutmasın’’ şeklinde konuştu.

Düşüş sürpriz olmadı

Son 4 haftada alınan 3 beraberliğin sürpriz olmadığını, böyle bir düşüşü beklediğini sözlerine ekleyen Eriş, ’’Gaziantep BŞB maçı dışında kaybımız yok. Altay ve Kasımpaşa müsabakalarını hangi şartlarda oynadığımızı herkes biliyor. Bu iki final maçına eksik çıkmamıza ve oyun içinde eksik kalmamıza rağmen teslim olmadık, boyun eğmedik. Tüm kayıplarımıza rağmen zirvedeyiz, liglerin yenilmeyen 5 takımından biri, en çok gol atan, en az gol yiyen ekibiyiz. Amacımız bu haftadan itibaren yeni bir çıkış yakalamak’’ dedi.

Devreye girmeliydiler

Bazı oyuncuların milli takımlara gittiği, sakatlık ve cezaların gündeme geldiği dönemlerde şans verdiği futbolculardan beklediği verimi alamadığını sözlerine ekleyen Eriş şöyle devam etti: ’’Doğrusunu söylemem gerekirse, düşüşe geçtiğimiz dönemlerde Tufan, Ömer Közen, İlhan, Adem gibi isimler devreye girmeliydi. Kiminin sakat, kiminin formsuz olması hesaplarımı alt üst etti. 11 futbolcuyla takım olamazsınız. Kadroda kaç oyuncu varsa, o kadar kişilik bir ekipsiniz. Herkes şansını iyi kullamalı.’’

Kalabane dönüyor

MANİSASPOR'da Sakarya deplasmanı öncesi sakat olan Erman'ın yerine sakatlıktan yeni çıkan Kalabane'nin forma giymesi bekleniyor. Sezer ve Ufukhan'ın cezalarının da sona erdiğini hatırlatan Levent Eriş, ’’Sakarya'dan sonra çarşamba günü Denizlispor'la kupada, ardından ligde Adanaspor'la oynayacağız. Hedefimiz üç maçtan da zaferle ayrılıp hem ligde, hem kupada yolumuza devam edebilmek’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!