Evlilik okulu yeni mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Evlilik okulu yeni mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 11:12

Denizli Belediyesi'nin Ak Parti Genel Merkezi tarafından en iyi proje ödülü getiren ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ kapsamında hayata geçirilen ‘Evlilik Okulu’ 5'inci dönem mezunlarını verdi. 16 saat süren eğitimi tamamlayan 32 çift törenle sertifika aldı.

Haberin Devamı

Evlilik Okulu'nu bitiren kursiyerler için düzenlenen törene katılan ve kursu tamamlayan çiftlere sertifikalarını veren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan (Ak Parti) mutlu ve sağlıklı evliliklerin yaşanması amacıyla eşlere eğitim verdiklerini belirtti. Zolan, “Evlilik kurumunu önemsiyoruz. Belediye olarak evliliğin sağlam temeller üzerine kurulması ve bir ömür boyu sürmesi amacıyla bu projeyi uyguluyoruz. Evlilikte çeşitli sıkıntılar mutlaka olacaktır. Önemli olan bu sıkıntıları beraber aşmaktır” dedi.
Haftada iki gün 2'şer saat verilen ve 16 saat süren eğitimde, çiftlere evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisini oluşturmak, stresle başetme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, evlilikte cinsel sorunlar, doğru iletişim konularında eğitim verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!