Ekonomik Kurul Dikili’de toplandı

Güncelleme Tarihi:

Ekonomik Kurul Dikili’de toplandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 12:11

İZMİR Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyeleri Bergama-Dikili yolu üzerindeki 542 dönüm kapalı alanda üretim yapan Avrupa’nın jeotermal enerji ile ısıtılan en büyük seralarına sahip Agrobay tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Agrobay Yönetim Kurulu Başkanı ve İEKKK üyesi Ahmet Şentürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da katıldı. Şentürk, kurul üyelerine yine aynı bölgedeki bir diğer iştirakleri 980 dekar arazide, et, süt ve süt ürünleri üzerine faaliyet gösteren Süt Kardeşler Çiftliği’ni de tanıttı.

Ekonomik Kurul Dikili’de toplandı

Kentin, bölgenin ve ülkenin kalkınmasında tarımsal üretimin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, Agrobay’ın Türk tarımının gelişmesi adına çok önemli bir model olduğunu söyledi. Başkan Kocaoğlu, müessesenin kurucusu Hasan Şentürk’ü minnet ve rahmetle andıklarını belirterek, kendisinden bayrağı devralan kardeşi Ahmet Şentürk ve kızı Arzu Şentürk’ü de başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı.

Haberin Devamı

İnceleme turunun ev sahibi Agrobay Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şentürk ise Başkan Aziz Kocaoğlu ve İEKKK üyelerini ağırlamaktan gurur duyduğunu söyledi. Bergama ve Dikili belediye başkanlarının da her zaman desteğini yanlarında gördüklerini dile getiren Şentürk, "Varlığınız bizlere güç veriyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!