Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2009 21:56

Haberin Devamı

Club Sultan’a ödül

Latif SANSÜR, (DHA)AVRUPA’nın en büyük ve en çok ziyaret edilen Sanal Seyahat Rehberi ve Değerlendirme Sitesi “Zoover”in üyeleri, izmir’in Menderes İlçesi’ne bağlı Özdere’de bulunan Club Sultan’ı bölgenin en iyi oteli seçti. Özellikle Belçika ve Hollanda’dan gelen turistlerin büyük memnuniyet belirttiği otel, Zoover’in sertifikası ile ödüllendirildi. Yılda ortalama 50 milyon kişinin ziyaret ettiği sitenin Türkiye Bölge Müdürü Rob van Zeist, “Bir yöreye, ülke, otel, apart veya kamp alanına, gemi seyahatine çıkanlar deneyim ve tatilleriyle ilgili görüşlerini bu sitede paylaşıyorlar. Gerektiğinde çektikleri fotoğraf ve videoları ekleyebiliyorlar” dedi. Sultan’ın Genel Müdürü Şinasi Akçay da, ödülün daha büyük sorumluluk yüklediğini kaydetti.

Haberin Devamı

Egeli sanayiciye uygun faizli kredi

EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve Vakıfbank arasında yapılan anlaşmayla sanayicilerin 10 yıl vadeye ve kolay ödeme koşullarına sahip banka kredisi alabilmesinin önü açıldı. EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ve Vakıfbank Ege Bölge Müdürü Hayati Yaman’ın imzaladığı protol ile Egeli sanayiciler 10 yıla kadar vadeli işyeri edinme kredisi ve 5 yıla kadar 1.39’dan başlayan faizlerle işletme ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Yorgancılar, protokol sayesinde özellikle KOBİ’lerin düşük maliyet ve uzun vadelerle kredi imkanına kavuştuğunu belirtti.

Kaf Kaf Store kapılarını açtı

TÜRKİYE’nin köklü spor kulüplerinden Karşıyaka’nın tescilli ürünlerinin satıldığı Kaf Kaf Store, şık dekorasyonu ile Mavişehir’de hizmete girdi. Geçen yıl sanal ortamdan satış yapan Kaf Kaf Store’un yeni mağazası taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Karşıyaka taraftarının talep ettiği her ürünü bünyesinde bulunduran mağazada formadan şortlara, saatlerden takılara, atkılardan şapkalara kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Mağaza sayısı artacakizmir’e böyle bir mağazayı kazandırmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen yönetici Gürkan Boztepe, “14 yıl önce Karşıyaka Spor Kulübü’nün altında bir dükkan vardı. Ancak bu dükkan fazla ilgi görmedi ve kapandı. Biz ise Business Center olarak bu işi sahiplenip mağazayı yarattık. Hem taraftar istediği ürünü kolaylıkla bulacak hem de kulübe büyük ölçüde destek sağlanacak” diyerek, mağaza sayısını artıracaklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!