Ekonomi'de şenlik var

Güncelleme Tarihi:

Ekonomide şenlik var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2015 01:24

İZMİR Ekonomi Üniversitesi öğrencileri baharın gelişini şenlikle kutluyor. Öğrenciler, 6 - 8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 14. Bahar Şenliği'nde Can Bonomo, Acapella Boğaziçi ve Gripin konserleriyle coşacak, Poyraz Karayel ve Seksenler dizi ekipleriyle sohbet edecek.

Haberin Devamı

"Bu Bahar Çok Retro" sloganıyla oluşturulan programda gösterimler, konserler, spor etkinlikleri, öğrenci kulüplerinin gösterileri, konserleri gerçekleştirilecek. Şenlik, 6 Mayıs saat 10.00'da İzmir Ticaret Odası'ndan Vosvos Şenlik Konvoyu ile Koşan Adam Akın Yeniceli'nin İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne gelişiyle başlayacak. Şenlik alanında stantlar ve İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından 'Moda Pazarı' açılacak. Saat 12.00'de İEÜ Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü'nün yaptığı pasta kesimiyle birlikte şenlik açılışı yapılacak. Saat 13.00'te Yeniceli'ye yılın sporcusu madalya takdimi gerçekleştirilecek. Etkinliklerde saat 13.15'te İEÜ Latin Dans Kulübü gösterisi, İEÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nin Başak Gürsoy ve Şafak Fişek ile söyleşisi düzenlenecek. Şenlik boyunca saat 16.00'da Radyo Eko, canlı yayın yapacak. Saat 16.30'da İEÜ Konferans Salonu'nda "Yeni Trend Youtube Fenomenleri" başlıklı söyleşiye Ali Rıza Tuncer, Orkun Işıtmak, Ayşegül Kaplan, Duygu Özaslan, Melodi Elbirliler katılacak. Şenlik alanında saat 17.30'da İEÜ Müzisyenler Kulübü ile Red Bull Warm - Up Nilipek konseri yapılacak. İlk gün, İEÜ Açık Hava Gösteri Merkezi'nde Can Bonomo konseriyle son bulacak.

Ekonomide şenlik var


Şenliğin ikinci günü, İEÜ Konferans Salonu'nda saat 13.00'te "Poyraz Karayel" dizi ekibi öğrencilerle buluşacak. Şenlik alanında 16.00 - 19.00 saatleri arasında İEÜ Ritim Modern Dans, Kızılay kulüpleri gösteriler yapacak. Ayrıca, Grup Turuncu, Grup Eko konserleri gerçekleşecek. Etkinlikler saat 19.30'da "Acapella Boğaziçi" konserinin ardından da Redbul Hummer DJ Parti ile son bulacak.

Ekonomide şenlik var


8 Mayıs, şenliğin son günü saat 11.00'de Yeşillik Alan'da Retro Yeşil Vadi oyunları ile başlayacak. Etkinlikte saat 13.00'te İEÜ Konferans Salonu'nda "Seksenler" dizisi ekibi söyleşiye katılacak. Saat 14.30'da Be Style Dergisi moda ve blogger söyleşisinde Billur Saatçi, Işılay Meriç Küçük, Tülay Rüya Büyüktetik yer alacak. Şenlik saat 21.00'de Gripin konseriyle son bulacak.

Ekonomide şenlik var

BAKMADAN GEÇME!