Ege'de üç vali değişti

Güncelleme Tarihi:

Egede üç vali değişti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 01:27

GECEYARISI kararnamesiyle Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Kahramanmaraş’a atandı, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Balıkesir Valisi Ahmet Turhan merkeze alındı. Muğla’ya merkezden Amir Çiçek, Denizli’ye Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Balıkesir’e Kırklareli Valisi Mustafa Yaman atandı.

Haberin Devamı


Kendisi istemişti
Geçen hafta merkeze alınması için İçişleri Bakanlığı’na dilekçe veren, ancak nedenini açıklamayan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, dün TED Koleji’nin açılış töreninde katıldı. Demir, “Bu şehirde üç yıl valilik yapmak büyük onurdur. Denizli’den gönül rahatlığıyla ayrılıyoruz” dedi, açılış pastasını protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte kesti.
Denizli Valiliği’ne atanan Kocatepe ise, “İnşallah Denizli’ye hayırlı hizmetler yapmak kısmet olur. Ege’nin bir evladı olarak aynı zamanda da Aydın, Muğla ve Kütahya’da görev yapmanın tecrübesiyle Denizli’nin daha çok gelişmesine, güzelleşmesine vesile olacağımız hizmetler yapmayı ümit ediyorum” dedi.


Hoş seda dileği
İki yıl önce Batman’dan Balıkesir’e atanan Vali Ahmet Turhan da yazılı veda mesajında, “Balıkesir Valisi olarak görevimi büyük bir onur ve gururla yürüttüm. Balıkesir’de hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle, tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da helal etmelerini istirham ediyorum” dedi.
Balıkesir’in yeni valisi Mustafa Yaman da Ankara Üniversitesi
Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Tunceli, Giresun, son olarak da Kırklareli valilikleri yapan Yaman, evli ve bir çocuk babası.

Haberin Devamı


Asla unutmayacağım
Kahramanmaraş’a atanan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise duygularını, şöyle dile getirdi: “Ülkemizin cennet köşesi Muğla’da, görevim boyunca çok güzel günlerim geçti. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleriyle başarılı çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Halkımızın huzuru için kolluk kuvvetlerimiz ile 24 saat görev yaptık. Muğla’yı asla unutmayacağım.”
Merkez valisi iken Muğla’ya atanan evli ve iki çocuk babası Amir Çiçek bakanlık bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu, Yozgat ve Iğdır’da valilik yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!