Efsane bebek hayata tutundu

Güncelleme Tarihi:

Efsane bebek hayata tutundu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2014 01:20

Özel Ata Sağlık Hastanesi'nde dünyaya gelen ve yaşamaz gözüyle bakılan bebek hayata tutundu. Hastane personelin "Efsane Bebek" dediği bebeğe anne ve babası da Efsane Hasret ismini verdi.

Haberin Devamı

Doğdu zaman akciğer etrafındaki zarlarda sıvı, kalbinde delik ve PDA adı verilen iki damar arasında açıklık bulunan bebek iki aydır Özel Ata Sağlık Hastanesi yenidoğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Bebeğin yaşayacağına dair aile ile umut besleyen Özel Ata Sağlık Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Tarkan Akbulut, "Bebeğimiz hastanemizin artık bir efsanesi oldu. Biz ona hep efsane bebek dedik. Ailesi de Hasret ismiyle birlikte Efsane ismini de koydu. Efsane hastanemizde 2 aylık bir yoğun bir tedavi aldı. Kendisini yavaş yavaş toparladı ve annesinin emzireceği duruma geldi. Tedavisi ve takibi devam edecek. Kalbindeki delik için belki ameliyat olması gerekebilir ya da delik tedavi sonrası kendiliğinden de kapanabilir. Efsane Hasret'i sağlıklı bir şekilde taburcu ederek annesine teslim ettiğimiz için hastane çalışanları olarak bizlerde çok mutluyuz" dedi.
Efsane Hasret Tezel'in anne ve babası Ali ve Şehriban Tezel doğum sonrası kendilerine ve çocuklarına ilgi gösteren, Özel Ata Sağlık Hastanesi yönetimine, doktorlarına, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Tarkan Akbulut'a, hemşireler ve sağlık personeline teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!