Düşsek bile Kapsal

Güncelleme Tarihi:

Düşsek bile Kapsal
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2011 00:00

Karşıyaka camiası büyük hüsranın şokunu yaşarken, “Düşsek bile Reha Kapsal’la düşeriz” diyerek teknik patrona sahip çıkan 2. Başkan Torbaoğlu, maddi yükümlülükler nedeniyle operasyon yapamadıkları dedikodularının doğru olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞA soyunan Karşıyaka ilk beş haftada hiç kimsenin beklemediği bir tabloyla karşılaşıp 1 puanla son sıraya demir atarken, yönetim, K. Erciyes maçından sonra bir grup taraftarın istifaya davet ettiği Teknik Direktör Reha Kapsal’ın yine arkasında durdu. Tecrübeli teknik adama ne kadar güvendiklerini daha iyi anlatabilmek için, “Düşsek bile Reha Kapsal’la düşeriz” diyen 2. Başkan Nazım Torbaoğlu, kötü starta rağmen Süper Lig hedefinde sapma olmadığını dile getirdi. Maçtan sonra Reha Kapsal’la olağanüstü toplantı yaptıklarını hatırlatan Torbaoğlu, “Kendisine güvendiğimizi belirtirken, devam etmeyi isteyip istemediğini de sorduk. Takımının başında olduğunu söyledi. Her yıl 4-5 teknik adamla çalışmanın zararını yaşadığımız tecrübelerle gördük” dedi.

ARICA ÖRNEĞİ

Haberin Devamı

Karşıyaka’yla geçen sezonun sonlarında 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Reha Kapsal’ın maddi yükümlülükler nedeniyle gönderilemediği şeklindeki dedikoduların doğru olmadığını da belirten Torbaoğlu, “Bizi düşündüren işin maddi boyutu değil, başarısızlık halinde 100. yıl hedeflerimize ulaşamamak. Böyle bir şey olur kelle avcılığı yapılırsa, sorumluluğu üstlenmeye hazırım” diye konuştu. Geçen yıl Erdoğan Arıca ile 2. haftada yolların ayrıldığını belirten Başkan Hüseyin Çalışkan ise, “Tazminat yükünden çekinseydik, Erdoğan Arıca ve Kemal Kılıç’ı da göndermezdik. Bekleneni değil, beklenmeyeni yapıyoruz. Sendeledik, ama Kapsal’la hedefe ulaşacağız” dedi. Yönetim üç gün izin yapacak olan futbolculara ceza kesecek.

Tek kuruş almam

KARŞIYAKA’da yüzler iyice asılırken, yönetimin güvenoyu verdiği Reha Kapsal da dedikodulara nokta koydu. İki yıllık sözleşmesi olmasına rağmen görevden alınması halinde haksız fesih tazminatı ve geleceğe yönelik alacak talep etmeyeceğini açıklayan Kapsal, “Bana her konuda yardımcı olan bir yönetim var. Böyle bir durumda insan para istemeye utanır. Benim için para değil, ileride torunlarıma başarılarımı anlatmak önemli. Bir gün yollarımız ayrılırsa, sadece çalışarak hak ettiğim parayı talep ederim. Başka tek kuruş istemem. KSK’nin toparlanacağına inanıyorum” dedi.

İlk gol sendromu

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle son sıraya demir atan Karşıyaka, bütün maçlarda ilk golü kalesinde gören taraf oldu. Kaf-Kaf, Adana (0-2), Göztepe (1-1), Elazığ (0-1) ve Kasımpaşa (1-2) maçlarında ilk yarı sonunda soyunma odasına yenik gitti. K. Erciyes (0-1) randevusunda ise ikinci yarıda yediği gole yanıt veremedi. Geçen sezon iç sahada oynadığı maçlarda tutuk bir görüntü sergileyen Kaf-Kaf, ligde ev sahibi olduğu Adana, Elazığ ve K. Erciyes karşılaşmalarını kaybederek fikstür avantajını da iyi kullanamadı. Beş maçta atılan 2 golü Erdi ve Erhan Şentürk kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!