Dövmedim dövdürtmedim hepsi bir yalan

Güncelleme Tarihi:

Dövmedim dövdürtmedim hepsi bir yalan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2010 00:00

İzmirli ressam Aysun Çelikel, hizmetçisi İnci Yıldırım’ı odaya kilitleyip erkek arkadaşına dövdürdüğü iddiasıyla geçtiğimiz perşembe günü tutuklandı.

Haberin Devamı

Aysun Çelikel hakkında, yanında hizmetçi olarak çalışan İnci Yıldırım’a karşı, “basit yaralama, tehdit ve hakaret” suçlarından 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Genç kadın, avukatı Erdal Benice’nin, bir üst mahkemeye itirazı sonucu 24 saat cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldu.

Bakanlığa şikayet edeceğiz

Avukatı Erdal Benice’nin bürosunda olayla ilgili açıklama yapan Aysun Çelikel, “Suçlu olmadığımı biliyorum. Davadan vazgeçmek için 10 bin lira para vermemi istiyorlar. Ben kimseyi dövdürtmedim, odayada kiletlemedim. Kilerin zaten kapısı kilitlenmiyor. Müşteki devamlı yalan söylüyor. Hayatımda bu kadar rol yapan bir kadın tanımadım. Çete gibi davranıp benden para sızdırmaya çalışıyorlar. Yaklaşık 2.5 yıldır süren bir dava, berarat beklerken tutuklandım” dedi. Aysun Çelikel’in avukatı Erdal Benice ise, “Hakim müvekkilimi iddianamede yer almayan suçtan tutukladı. Böyle hukuk hatası olmaz. Gerekirse hakimi, Adalet Bakanlığı ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna şikayet edeceğiz” dedi.

Bu kadın çok iyi oyuncu

Haberin Devamı

Cezaevinde kaldığı 24 saatin kendisine 24 yıl gibi geldiğini belirten Aysun Çelikel, “Ben zengin değilim. Babamın da fabrikası yok. Ben ressamlık yapıyorum. Cezaevinde bir gün kalmam ruh sağlığımı bozdu. Haber gazetelerde çıkınca, arkadaşlarım selamı kesti. Böyle haksızlık olur mu? Suçum yokken cezaevine girdim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!