Doktor çift mıcır kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Doktor çift mıcır kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2009 00:00

Yol kenarına dökülen mıcır yine can aldı. Otomobiliyle Çanakkale’ye giden Genel Cerrah Serdar Eranıl’ın kullandığı cipin sağ lastiği mıcıra kapılıp takla attı, Eranıl ile doktor olan eşi feci şekilde can verdi.

Haberin Devamı

İZMİR’in Bergama İlçesi’nde, Kuşadası Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrah Serdar Eranıl (54), kendisi gibi doktor olan eşi Esma Eranıl (49) ve torunu Kaan Yeter (5) ile ile Çanakkale’nin Bozcaada İlçesi’ne gitmek üzere 35 HHV 18 plakalı cipiyle yola çıktı. Ancak, Çanakkale’ye geldiklerinde Eranıl, denizin aşırı dalgalı olması nedeniyle Bozcaada’ya geçmekten vazgeçip, dönmeye karar verdi.

Karşı şeride geçti

Bergama’ya geldiklerinde, cipin sağ tekerini yoldaki mıcıra kaptıran Eranıl, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan cip, refüje çarparak takla attı. Arkadan gelen ve Eranıl’ın cipine çarpmamak için direksiyon ani şekilde kırarak karşı şeride geçen Neslihan Deveci yönetimindeki otomobil de Tümer Urkal’ın kullandığı otomobilin sol çamurluğu ile park halindeki kamyonetin kasasına çarptı.

Camdan fırladı

Haberin Devamı

Kazada, kemer takmadıkları belirlenen Serdar Eranıl ile arka koltukta oturan torunu Kaan Yeter ön camdan asfalta fırlayarak ağır yaralanırken, ön sağ koltuktaki Esma Eranıl, olay yerinde öldü. Serdar Eranıl, hastanede yaşamını yitirirken, torunu Kaan Yeter’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kazaya karışan diğer araç sürücüleri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

ÇİFTLİĞİN BAHÇESİNE GÖMÜLMEYİ VASİYET ETTİ

Ayşegül, Özlem, Meltem, ve Gencay isminde dört kızı bulunan Eranıl çifti için, bugün saat 10.00’da 11 yıl önce bir grup doktorlarla birlikte kurdukları Kuşadası Özel Hastanesi’nde bir tören düzenlenecek. Ardından öğle vakti Kaleiçi Camisi’nde kılınacak namazın ardından çiftin cenazeleri izin alınabilmesi halinde vasiyetleri gereği İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’ndeki çiftliklerinin bahçesine defnedilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!