Diş hekimine sitem

Güncelleme Tarihi:

Diş hekimine sitem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Manisa Diş Hekimleri Odası Başkanı Eren, oda bültenine katkıda bulunmayan meslektaşlarının ilgisini ilanla çekti.

MANİSA Diş Hekimleri Odası Başkanı Cem Faruk Eren, mesleğin ve meslektaşların sorunlarını dile getirmek için yönetim kurulu üyeleriyle bülten çıkarmaya başladı, üyelerini katkıya çağırdı.

KİMSE oralı olmayınca Eren, yazıişleri sorumlusu olduğu bültenin Kasım sayısında, ‘‘Aranıyor... Bülten çalışmalarımıza katkıda bulunacak, okuma yazma bilen diş hekimleri aranıyor’’ diye ilan verince hedef haline geldi.

Hekimler ne diyor

ODA Başkanı Cem Faruk Eren'in ilanına ilişkin diş hekimi Mehmet Dilşen, ‘‘Böyle bir çağrışım geri tepebilir. Herkesin espri dozu vardır. Başkan belki kendine göre haklıdır, ama böyle bir yaklaşım olmamalıydı’’ dedi. Remzi Örümlü ise, ‘‘Genç arkadaşlarımız dinamik. Ancak bu ilan ‘diplomalı eczacı aranıyor’ ilanı gibi. Diplomasız eczacı olur mu? Kimine göre espri. Kimine göre aşağılayıcı’’ ifadesini kullandı. İlker Mutaf, ‘‘Yeni yönetim genç ve atak. Başkan bülten çıkarılması ve yazı gönderilmesi konusunda herkesi uyardı. Yazı sıkıntısına girince esprili yaklaşım getirmiş. Bence ilgi de gördü’’ derken, Savaş Mutlu ‘‘Esprili bir yaklaşım olarak yorumluyorum’’ diye konuştu.

Amaç; ilgi çekmekti

BAŞKAN Cem Faruk Eren, ‘‘İlk bültenin birinci sayfasında açılan köşede ‘Oda çalışmalarına katkı sağlamak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmekten onur duyacağız. Unutmayalım, sorunlarımızı ancak katılımcı olmakla çözeriz’ dedik. Ancak kimseden ses çıkmadı. Bu kez ilan verdik. Çok çalışan, az kazanan bir meslek grubuyuz. Sesimizi duyurmalıyız. Bizim bu sesi duymamız ve stratejileri belirlememiz lazım. Amacımız ilgi çekmekti. Sanıyorum gelen tepkiler ilgiyi gösterdi. Bundan sonra meslektaşlarımızın, seslerini yazılı ve sözlü olarak duyuracaklarına eminim’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!