"Desteğimiz devam edecek"

Güncelleme Tarihi:

Desteğimiz devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 13:43

GÖZTEPE, tamamlandığında ortak kullanmayı planladıkları Doğanlar Stadı’nın zemin maliyeti konusunda Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın sitem içeren sözlerinden üzüntü duyulduğunu, sorunun yüz yüze görüşme ile giderilebileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Özkan, kısa süre önce yaptığı açıklamada, "Stadı ortaklaşa kullanacağımız Göztepeli yöneticiler sözünü tutmadı. Sahanın çakıl maliyetinin yarısını karşılamadılar. Hepsine kırgınım" dedi. Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, bu sözler üzerine Özkan’ın yanlış anlaşılmadan kaynaklanan kırgınlığını medya aracılığı ile öğrendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Başkan Vekili Papatya, "Özkan attığımız mesajlara ve yemek davetlerimize dönüş yapmış olsa, şu anda gündemde olan yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşup çözmüş olacaktık" dedi. Seyit Mehmet Özkan’ın Türk futboluna önemli hizmetleri olan değerli başkan olduğunu dile getiren Talat Papatya, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bu tür yanlış anlaşılmadan kaynaklanan problemler iki kulüp arasındaki ilişkilere asla zarar veremez. Göztepe, spora hizmet eden tüm kişi ve kurumlara saygı ve sevgiyi düstur edinmiştir. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla tarafından Türk sporuna kazandırılan Doğanlar Stadyumu için Göztepe Spor Kulübü olarak en başından beri sürdürdüğümüz desteği tüm gücümüzle devam ettireceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!