Derbi değil Rus ruleti

Güncelleme Tarihi:

Derbi değil Rus ruleti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 01:36

Denizlispor ile Manisaspor, bugün tarihlerinin en önemli sınavlarından birinde kozlarını paylaşacak. Denizli Atatürk Stadı'nda 16.30'da başlayacak derbinin skoru hem iki takım hem de Bucaspor'u direkt etkileyecek. Barış Şimşek'in yöneteceği mücadeleyi TRT Spor yayınlayacak. Biletler ev sahibine 1, misafire 50 TL. Horoz'da bilet ücretini yönetim karşılayacak. Tarzan’a 850 kişilik yer ayrıldı.

Haberin Devamı

Düşme-kalma yarışında en zayıf halkayken üst üste iki galibiyetle en avantajlı konuma gelen Denizlispor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Kazanıp dizginleri elimizde tutacağız" derken, Manisasporlu meslekdaşı "Aslanlar gibi savaşıp ligde kalışımızı ilan edeceğiz" diye konuştu.

Denizlispor 11’i:
Kazım - Furkan, Mehmet Cansın, Emre Can, Mustafa, Erçağ, Veli, Serkan, Şenol, Cihan, Genkov

Manisaspor 11’i:
Bayram - Mikic, Berk, Erdi, Çağdaş, Hakan Turan, Hakan Barış, Oğuzhan, Metin, Gökhan, Dimitrov


Horoz'a 10 bin TL
MANİSA Şehzadeler Belediyesi, ligdeki kader sınavı olan Denizlispor deplasmanı için taraftara 10 otobüs tahsis etti. Otobüslerle 500 Manisalı'nın Denizli'ye akın etmesi bekleniyor. Stadı tıklım tıklım doldurmak için hafta başından bu yana çaba harcayan Denizlispor yönetimi, galibiyet primini 10'ar bin TL olarak açıklamıştı.

2 takım düşebilir
PTT 1. Lig'deki Denizlispor-Manisaspor derbisinin sonucuna göre 2 Ege takımının ligden düşmesi son haftaya kalmadan kesinleşebilir. Orduspor'un düştüğü ligde 15. Denizlispor ve 16. Manisaspor'un 30, 17. Bucaspor'un 29 puanı var. Tarzan, ilk yarıdaki maçta Horoz'u 2-1 yendi. Denizlispor yarın derbiyi 2 farklı kazanır, Bucaspor da evinde Adana Demirspor'a yenilirse Manisa ve Buca düşecek. Manisaspor kazanır, Bucaspor, Adana Demir'i yenemezse bu kez kurtulan Tarzan, düşen Denizli ve Buca olacak. Diğer ihtimallerde düşen iki Egeli'yi son hafta belirleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!