Denizlispor'da Turmuş sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Denizlisporda Turmuş sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2013 01:13

DENİZLİSPOR yönetimi, geçen hafta teknik direktörlük görevine getirilen Yusuf Şimşek'in UEFA Pro Lisans diploması olmadığı için Ümit Turmuş'a sarıldı.

Haberin Devamı

Yeşil-siyahlı ekip, Şimşek nezaretinde verdiği ilk sınavda Adanaspor ile Antalya'da berabere kalırken, esame listesinde teknik direktör olarak Ümit Turmuş'un ismi yer aldı. İzmir'de son olarak 2009-10 sezonunda Karşıyaka'yı çalıştıran Turmuş, 21 Ekim'deki olağanüstü kongrenin ardından genel koordinatörlük görevine getirilecek.
Süleyman Urkay'ın istifasıyla kongreye kadar başkanlığı devralan Yasin Özpek, “Yeni yapılanmada Ümit Turmuş altyapıdan üstyapıya kadar futbol şubesinin koordinatörü olacak. Teknik patronumuz Yusuf Şimşek lisans sorunu nedeniyle maçlara yönetici akreditasyonuyla çıkıyor. Turmuş'un lisansından faydalanacağız” dedi. Özpek ara transfer için arayışa başladıklarını belirterek altyapıda yetiştikten sonra transfer olan Kasımpaşalı Erhan ve Ç.Rizeli Oğuzhan'ı kiralamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı


Şimşek üzgün

DENİZLİSPOR Yusuf Şimşek yönetiminde çıktığı ilk karşılaşmada Adanaspor'la berabere kalarak düşme hattından sıyrılamadı. Galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Horoz'da kaybedilen 2 puana üzüldüklerini söyleyen Şimşek, “Üç as oyuncumuz yoktu. Demoralize olmuş bir takım kısa sürede ancak bu kadar toparlanır. İyi mücadele ettik, pozisyon vermedik ama üretken, yaratıcı oyuncu eksiğimiz var. Ceza alanında etkisiziz. Milli maç nedeniyle lig verilen ara, sakatların iyileşmesi ve toparlanmak adına büyük yarar sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!