Delican’dan seçim ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Delican’dan seçim ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 14:32

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Göztepe Spor Kulübü, İzmir Esnaf Sanatkarlar Odası ve İzmir Eczacılar Odası’nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican kentteki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu. Sivil toplum kuruluşlarını kentin dinamoları olarak niteleyen Başkan Delican, "AK Parti olarak 1 Kasım’da zafer kilitlendik. Kentimizin tüm sorunlarını, sivil toplum kuruluşlarımızın istek ve taleplerini yakından takip ediyoruz. Kentin dinamikleri olan sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın, sanayicilerin, tüm odalar ve borsaların hükumetimizden taleplerini ilk ağızdan genel merkezimize ileterek çözümlerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Göztepe Spor Kulübü’nün süregelen stat sorunun çözümünde sona gelindiğini belirten Delican, "Göztepe Spor Kulübümüzün yıllardır süregelen stat sorunun en ivedi şekilde çözmek için Spor Bakanlığımızla görüşmelerimiz sürüyor. İzmir’de sporun gelişimi için tüm kulüplerimize aynı değeri veriyoruz. Tüm takımlarımızın kentimizi uluslararası arenada temsil etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hükümetimiz İzmir’de yapılacak stat projelerini yakından takip ediyor. Stat konusu en kısa zamanda çözülecek ve İzmir takımlarımız statlarına kavuşacaktır" diye konuştu. Ziyaretin ardından Göztepe Spor Kulübü Yöneticileri AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a sırtında isminin yazdığı forma hediye etti.

Haberin Devamı

Temaslarına İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret ederek devam eden Delican, Mutlu’ya geçtiğimiz hafta kaybettiği ağabeyi için taziyelerini iletti. Son olarak, yeniden İzmir Eczacılar Odası Başkanı olan Tuncay Sayılkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Delican, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine sık sık devam edeceğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!