Dehşet

Güncelleme Tarihi:

Dehşet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

OTO alım satımı yapan Ziya Ercik, Olay, dün saat 07.45 sıralarında 1145 Sokak 1 numarada çocukluk arkadaşı ve ‘‘kan kardeşim’’ dediği Aykut Çalışlar'ın, üç yıllık eşi Özlem Ercik'le ilişkisi olduğunu sanıp, kıskançlık krizine girdi. Çalışlar'ın hareketlerinden şüphelenen eski sabıkalı 30 yaşındaki Ercik, işe gitmek için evden çıkarken eşi Özlem'le tartışmaya başladı. Silahını çeken Ercik, eşini bacağından vurduktan sonra arkadaşı Çalışlar'ın evine doğru yola çıktı.

ÇILGINA dönen kıskanç koca, oto hurdacısı Çalışlar'ı da (31) kasıklarından ve karnından vurduktan sonra izini kaybettirdi. Bacağına üç kurşun isabet eden 25 yaşındaki Özlem Ercik Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, vücuduna dört kurşun isabet eden Aykut Çalışlar da Tepecik SSK Hastanesi'nde can verdi. Ercik'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

POLİS dehşet saçıp, kayıplara karışan Ziya Ercik'i yakalamak için çalışmalara başladı. Olay yerinde 7 adet boş kovan bulan polis, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

Boğaziçi'nde Ziya Ercik eşi Özlem'i bacağından vurdu, eşiyle ilişkisi olduğu sandığı arkadaşı Aykut Çalışlar'ı da öldürüp kaçtı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!