Dedikodu çıkınca karısını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Dedikodu çıkınca karısını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 00:00

Yahya Güren, barıştırılmak için biraraya geldiği eşi Feray Güren’i tabancayla öldürdü, sonra canına kıydı.

Haberin Devamı

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, hakkında çıkan dedikodular nedeniyle eşi Yahya Güren (22) ile tartışan Feray Güren (18), geçen salı günü, anne ve babasının Çobanlar Köyü’ndeki evine döndü. İki genci barıştırmak için çiftin yaşadıkları Sinekçiler Köyü’nün Muhtarı Dündar Balcıoğlu ile Çobanlar Köyü Muhtarı Metin Çoban devreye girdi. Muhtarların, çiftin aileleriyle konuşup ikna etmesi üzerine bir görüşme ayarlandı.
Evde biraraya geldiler
Bu nedenle, Yahya Güren’in anne ve babası gelinlerinin anne ve babasının yaşadığı Çobanlar Köyü’neki eve gitti. Ailelerin görüşmesinde, çiftin tekrardan biraraya gelmesi için karar alındı. Yaklaşık 6 aylık eşiyle barıştırılmak için çağrılan Yahya Gürel, 3 arkadaşıyla birlikte, kendisine ait plakası sökülmüş olan bir otomobille eşinin ailesinin evine geldi. Komşularında bekleyen genç kadın eve çağrıldı.
Başına tek el ateş
Odada eşini bekleyen genç adam, eşinin içeri girmesi üzerine, yakınlarının önünde, belinden çıkardığı tabancayla Feray Güren’e 3 el ateş etti. Ardından, Yahya Güren, genç kadının kanlar içerisinde yere düştüğü sırada başına tek el ateş edip canına kıydı. Çiftin aileleri gördükleri olay karşısında sinir krizi geçirirken, durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Sağlık ekipleri genç çiftin olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç çiftin cesedi Nazilli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, olayın görgü tanığı olan her iki ailenin de bireylerini ifadeleri alınmak üzere Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü. Soruşturma sürüyor.

AŞIKLAR KAÇARAK EVLENDİ

Haberin Devamı

Üç yıl önce tanışıp arkadaşlık yapmaya başlayan çiftin evlenmelerine, Feray Güren’in yaşının küçük olmasını öne süren genç kadının ailesinin izin vermediği, bu nedenle, ikilinin yaklaşık altı ay önce kaçarak kendi aralarında evlendikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!