Datça’dan mutlu ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Datça’dan mutlu ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2015 01:09

ŞARKICI Ebru Polat, Muğla’nın Datça İlçesi’nde hayranlarıyla buluştu. Club Barkcode’da sahne alan sanatçı, büyük sıkıntılarla geldiği Datça’dan mutlu ayrıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Uslu Royal Yachting Otel’de konaklayan ve konser sonrası bol bol güneşlenerek denizin tadını çıkaran Polat, Datça’ya ilk defa geldiğini belirterek, "Datça’ya gelirken büyük sorunlar yaşadım. İstanbul-Dalaman seferi sırasında, Türk Hava Yolları bavulumu kaybetti. Geldiğimde moralim çok bozuktu. Çünkü CD’ler, sahne kıyafetlerim her şeyim bavulumda olduğu için sıkıntı oldu. Neyse ki keyfim yerine geldi. Havuz, deniz her şey mükemmel. Havuzdan denizi görüyorum. Datça’nın havasına da hayran kaldım. Nem oranı az olduğu için terlemeden güneşlenebiliyorum" dedi.

Barcode Club’de verdiği konserin çok güzel geçtiğini ifade eden sanatçı, "Beni yalnız bırakmadıkları için Datça halkına teşekkür ediyorum" dedi.

Kayıp bavulun, konserden sonra eline ulaştığını anlatan Polat, "Dönüş yolculuğum yine sorunlu oldu. Bodrum’da vereceğim konser için beni alacak olan teknenin, hava muhalefeti nedeniyle gecikmesi, bu kez benim şansım oldu. Datça’nın, pırıl pırıl denizinden daha fazla yararlanma olanağı buldum. Datça’da ev sahibi olmak isterim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sanatçı, konserleri sona erince, İstanbul’a dönüp klip hazırlıklarına başlayacağını vurgulayarak, "Bir dakika" şarkısına klip çekeceğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!