Çocuklarını göremedi canına kıymak istedi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarını göremedi canına kıymak istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 00:00

İzmir Alsancak’ta E.E., kocasından 4 ay önce boşandı. Babalarıyla kalan çocuklarını o zaman-dan beri göremeyince çok miktarda hap içti.

Haberin Devamı

İZMİR’de takı tasarımı yapan E.E. (48), yaklaşık 4 ay önce kocasından boşandı. Babalarında kalan kızı ve oğlunu o zamandan beri göremediği için bulanımda olduğu belirtilen E.E., Alsancak Atatürk Caddesi’ndeki yalnız yaşadığı evinde çok miktarda sakinleştirici hap içti.Bir süre sonra İstanbul’da yaşayan arkadaşlarını arayan E.E. iddiaya göre intihar için ilaç içtiğini söyledi. İstanbul’daki arkadaşları, E.E.’nin İzmir’deki yakınlarını aradı, onlar da durumu polise bildirdi. Polisler dünn saat 06.00 sıralarında E.E.’nin evine geldi, zili çalmalarına rağmen kapıyı açan olmadı.

Kapı kırılıp girildi

Kilitli kapıyı açabilmek için AKS 110 ekiplerinden yardım istendi. AKS ekiplerince dairenin kapısının kırılmasıyla eve giren polis, E.E.’yi yatak odasında baygın buldu. Alsancak Devlet, Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanelerine götürülen E.E., yakınlarının isteğiyle Karşıyaka’daki Medical Park İzmir Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yoğun bakım servisine alınan E.E.’nin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Polisin evde yaptığı incelemede herhangi bir intihar notuna rastlanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!