Çocukların boyu tahtaya yetişmez

Güncelleme Tarihi:

Çocukların boyu tahtaya yetişmez
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 00:00

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, 4+4+4 eğitim sistemini 66- 74 aylık çocuklarla birlikte eleştiririken "çocukların boyunun tahtaya ve ihtiyaçları için pisuara bile yetişemez "dedi

Haberin Devamı

Çocuklar pastel boyalarıyla park resmi çizerken Susam, “ Okulların fiziki koşulları bu çocukların eğitimine uygun değil ne tahtaya ne de pisuara yetişebiliyorlar” dedi.
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, partisinin Konak İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında 4+4+4 eğitim sistemini 66- 74 aylarındaki altı çocukla birlikte yaptı. Çocuklar, pastel boyalarla park resmi çizerken Susam, başında ‘milli' yazan bakanlığın milli olmaktan çıkıp ideolojik hale geldiğini öne sürdü. Susam, “Okulların fiziki koşulları bu çocukların eğitimine uygun değil ne tahtaya ne de pisuara yetişebiliyorlar. Bir öğretmen sınıftaki 40 kişiyi nasıl eğitecek? Bakanlık, 40 bin yeni öğretmen alacak, eğitim 10 Eylül'de başlayacak ancak bu öğretmenler daha göreve başlamadı” dedi.

SUSAM KIRGIN

Haberin Devamı

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın basın toplantısında ikinci kez İl Başkanlığı'nı değil de Konak İlçe Başkanlığı'nı tercih etmesi dikkat çekti. Susam, 17 Ağustos'ta Hükümet'in tarım politikalarını eleştirdiği basın toplantısını da Konak İlçe Başkanlığı'nda yapmıştı. Nedeni sorulduğunda “ İl Başkanlığı'nın salonunda toplantı var” diyen Susam, bu kez salon boş olmasına rağmen yine Konak'ı tercih etti. Kurultayda hazırlanan beyaz listede olmasına rağmen sarı listede yer almadığı için Parti Meclisi'ne giremeyen Susam, sarı listenin CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'in başını çektiği ekip tarafından hazırlandığını belirterek, Engin'in ekipçilik yaptığını, birilerinin değil herkesin il başkanı olması gerektiğini söylemişti. Susam'ın, Engin ile gerginliğinin sürmesi nedeniyle toplantılarını İl Başkanlığı yerine Konak ilçe Başkanlığı'nda yaptığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!