Çocuklar için hem gezi hem eğitim

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için hem gezi hem eğitim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2015 01:09

KARABAĞLAR Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği kurslara katılan çocuklar, haftanın bir günü farklı yerlere geziye gidecek. İlk gezi Kemalpaşa'da bulunan Kımız Çiftliği oldu.

Haberin Devamı

Etkinlik kapsamında Kemalpaşa Kımız Çiftliği'ne giden çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi, atlara binerek keyifli vakit geçirdi. Ayrıca gezi kapsamında çocuklara, Kımız Çiftliği hakkında bilgi verilerek gezdikleri yerleri tanımaları sağlandı.
Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen kurslar kapsamında eğitime katılan çocuklara, haftanın üç günü resim, yaratıcı drama, satranç, yabancı dil eğitimi verilecek. Böylelikle çocukların hem sanatsal yeteneklerini, dillerini ve çözümleyici düşünme yeteneklerini geliştirmeleri sağlanacak. Bu etkinlik kapsamında ayrıca, ailelere verilen ergenlik ve bağımlılık, ilk yardım, aile içi iletişim gibi seminerlerle de ailelerin çocuk yetiştirmede ve çocuklarıyla iletişimde daha bilinçli olmaları hedefleniyor.

Haberin Devamı

Çocuklar için hem gezi hem eğitim

4 EYLÜL'DE SONA ERECEK
Kurslara katılan çocuklar eğitimlerinin yanı sıra gezilere de katılarak farklı bir deneyim yaşayacak. Kemalpaşa Kımız Çiftliği ile başlayan geziler kapsamında Sasalı, Meryem Ana, Seferihisar ve İzmir'deki bazı müzelere de gidilecek. Toplam 8 hafta süresince devam edecek olan etkinlik 4 Eylül'de sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!