Çocuk savaşı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk savaşı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2012 00:00

Çocuklarını Altınordu’ya götürmek isteyen 10’larca veli, dün Bucaspor kulüp binasına adeta baskın yaptı.

Haberin Devamı

Bucaspor’da Seyit Mehmet Özkan’ın ayrılmasıyla başlayan olayların ardı arkası kesilmiyor. Sarı-lacivertlerin bünyesinde yer alan 1996-2001 doğumlu bir grup öğrencinin velileri, dün sabah saatlerinde kulüp binasına gelip, yönetimi protesto etti, çocuklarının lisanslarının kendilerine verilmesini istedi. Buca Futbol Akademi’de yaşanan belirsizliğin bir türlü son bulmasından yakınan veliler, yöneticileri bulamayınca tepkilerini Kulüp Müdürü Seval Şenoğlu ve Kulüp Avukatı İnanç Dinçsoy’a 139 kişinin imzaladığı dilekçeyle iletti.
Dilekçede, “Bucaspor’da oynayan öğrencilerin velileri olarak bir karar verdik. Çocuklarımızın spor hayatlarını Altınordu’da sürdürmelerini istiyoruz” ifadesi yer aldı. Tepkiye anlam veremediğini belirten Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, “Kimseyi zorla tutamayız, ancak altyapıda tüm programın hazır olduğunu bilmeliler. Gelecek hafta antrenmanlar başlayacak” dedi. Altınordu Futbol A.Ş.’nin başına geçen Özkan’ın, protestoyu yapan futbolcu velilerine bir yemek verip, dünkü eylemi yapmalarını sağladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Erkan da eve dönüyor
Transfer çalışmalarını sürdüren Bucaspor’un, Mehmet Batdal’ın ardından Erkan’ı da yuvaya döndürmeye çalıştığı öğrenildi. Karabükspor’la olan sözleşmesini fesheden tecrübeli solağın, yönetimle yaptığı görüşmede yeşil ışık yaktığı ifade edildi. Sol kanada takviye isteyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın da derhal onay verdiği transferin hafta sonuna kadar bitebileceği belirtildi. Erkan, Fırtına’nın Süper Lig’e çıktığı 2009-2010 sezonunda sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!