Cimbom kapıyı çaldı

Güncelleme Tarihi:

Cimbom kapıyı çaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2010 00:00

Mehmet Topal’ın Valencia’ya gitmesi halinde ön libero mevkiinde ortaya çıkacak boşluğu doldurmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılı yönetim, genç yıldız için Tarzan’dan söz alırken, Yiğit Gökoğlan’ın da listede olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Görüşme Manisa’da
Çanakkale Dardanel’den 2006-2007 sezonunda  1 milyon dolara transfer ettiği Mehmet Topal’ı 7 milyon euroya La Liga takımlarından Valenci’ya satmaya hazırlanan Galatasaray, bu futbolcunun veliahtını Ege’de buldu. Topal’ın ayrılması halinde ön libero mevkiinde ortaya çıkacak boşluğu doldurmak için arayışa giren sarı-kırmızılı yöneticiler, Manisaspor’un 25 yaşındaki yıldızı Yiğit İncedemir’i listenin başına koydu. Konunun geçen hafta iki takım arasında oynanan lig maçı öncesi gündeme geldiği öğrenildi.

Öncelik bizim olsun
Manisa’daki karşılaşmadan önce Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile görüşen Galatasaray Başkanı Adnan Polat’ın, “Teknik Direktörümüz Rijkaard Yiğit’i çok beğeniyor. Eğer satacak olursanız, önceliği bize verin” dediği bildirildi. Gelecek sezonun planlamasını henüz yapmadıklarını ancak Yiğit’in takımın temel direklerinden biri olduğunu hatırlatan Yaralı’nın ise, “Şu anda futbolcu satmak gibi bir niyetimiz yok. Ancak böyle bir şey gündeme gelirse, önce sizi düşünürüz” yanıtını verdiği öğrenildi.

Beşiktaş da devrede
Öte yandan Manisaspor’un bir diğer genç yeteneği Yiğit Gökoğlan’ın da sarı-kırmızılı kulübün listesinde yer aldığı belirtildi. Galatasaray Futbolcu Tarama Komitesi’nin, Ümit Milli Takım’da da forma giyen 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transferi için yönetime rapor verdiği kaydedildi. İki hafta önce antrenmanda ayak tarak kemiği kırılan ve sezonu kapatan genç futbolcuya Beşiktaş’ın da teklif yapmaya hazırlandığı fakat iki kulübün de sakatlık nedeniyle frene bastığı bildirildi.

İZMİRSPOR PATENTLİ

Haberin Devamı

İzmir’de 9 Mart 1985’te doğan Yiğit İncedemir, futbola amatör küme takımlarından Güraltay’da başladı. Burada İzmirspor tarafından keşfedilen genç futbolcu 2002’de lacivert-beyazlı kulüpte profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra önce Karşıyaka’ya ardından da Adana Demirspor’a gitti. Geçen sezon başında Manisaspor’a transfer olan ve siyah-beyazlı ekibin değişmez oyuncularından biri haline gelen Yiğit, değişik yaş gruplarında 19 kez milli formayı giydi.

Göztepe’nin milli gururu

Haberin Devamı

GÖZTEPE’nin İzmir şampiyonu olan U-16 takımında forma giyen İsmailcan Üzüm, U-15 Milli Takımı’nın hazırlık kampında kurmaylardan tam not aldı. Antalya kampında oynanan iki maçta da görev yapan genç futbolcu, sergilediği performansla dikkat çekti. Daha önce yine altyapıdan Tolga Uslu’yu U-19 Milli Takımı’na gönderdiklerini hatırlatan Göztepe Futbol Akademisi Teknik Direktörü Hasan Yüksel, “Planlı ve disiplinli çalışma programlarımızın meyvelerini almaya başladık. Tolga’dan sonra İsmailcan’ın da milli takımlar düzeyinde bizleri temsil etmesi büyük gurur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!