Çiğli'den istihdama katkı

Güncelleme Tarihi:

Çiğliden istihdama katkı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:14

ÇİĞLİ Belediyesi, özel firmalarla yaptığı anlaşmalar doğrultusunda, 18 - 45 yaş arası bin 521 kişinin özel sektörde işe yerleştirilmesine aracılık etti.

Haberin Devamı

Çiğli Belediyesi bugüne kadar gerçekleştirilen görüşmeler sayesinde bin 521 vatandaşın çeşitli branşlarda işe yerleştirilmesini sağladı. Vatandaşlardan oldukça iyi tepkiler alan bu proje sayesinde istihdam sorununa farklı bir bakış açısı geliştirdiklerini, bundan sonraki süreçte de daha çok insana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, işsizler için umut kapısı olmaya devam ettiklerine, bu anlamda Çiğli Belediyesi olarak istihdamda çığır açtıklarına dikkat çekti.

Göreve geldiği günden bu yana iş talepleri ile ilgili yüzlerce başvuru aldıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Çiğlimiz büyük oranda emekçi kesimin yaşadığı bir ilçe. İşsizlikle mücadele edebilmek adına gerçekten büyük bir çaba harcıyoruz. Yüzlerce başvuru aldık ve almaya da devam ediyoruz. Başvuran vatandaşlarımızı meclis salonumuzda işveren firmalarla görüşmeye çağırıyoruz. Her yerden başvuru alıyoruz. İnsanlar bu projemizden haberdar ve bu da bizleri çok sevindiriyor. Bu anlamda çok yararlı bir iş yaptığımızı biliyoruz ve yılmadan yolumuza devam edeceğiz. İşsizlerimizle işverenlerimiz bir araya geliyor ve bizler de bu sosyal proje sayesinde birçok vatandaşımıza umut kapısı oluyoruz. Bu sayede bin 521 vatandaşımıza istihdam sağladık. Çiğli halkına hizmet için bu göreve talip olduk. Sosyal belediyeciliğin gerekleri ne ise yapmak adına, en iyi proje ve hizmetleri hayata geçirmek adına sizleri düşünerek bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!