Çift diplomalı müdür

Güncelleme Tarihi:

Çift diplomalı müdür
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

İki üniversite bitiren, katıldığı hizmet içi kurslarla kendisini sürekli geliştirip yenileyen Zafer Alıcı, istihdam yaratmak için kurslar açacaklarını söyledi.

AYDIN'da İş ve İşçi Bulma Kurumu Müdürlüğü'ne Zafer Alıcı atandı. Alıcı, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Kırıkkale Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü'nü bitirdikten sonra Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitütü'nde yüksek lisans yaptı.

İNGİLİZCE ve Almanca bilen, ‘‘Türkiye'deki İşsizlik Sorunu ve İşgücü Yetiştirme Kursları’’ konulu tez çalışmasını sürdüren Alıcı bilgisayar programlama, kurumun işleyişi ve geliştirilmesi, istihdam ve eğitim projesi kapsamında motivasyon eğitimi kurslarına da katıldı.

KURUM bünyesinde, eksikliklik yaşanan sektörlere nitelikli eleman yetiştirmek için mesleki kurslar da açmayı planladıklarını belirten Alıcı, ‘‘Kursların finansmanını biz karşılayacağız. Milli Eğitim Müdürlükleri, özel kurslar ve işletmelerle ortak çalışma yürüteceğiz’’ dedi.

ALICI, insan, örgüt ve teknoloji boyutunda yeniden yapılanma içindeki kurumun, tasarı halindeki İŞKUR yasasının çıkması halinde daha etkin ve aktif görevlerde bulunacağını da vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!