CHP'ye Aslan ziyareti

Güncelleme Tarihi:

CHPye Aslan ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 12:50

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yönetim kurulu üyeleri ile CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haberin Devamı

Ziyarette Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'a yönetim kurulu üyeleri Ayşe Doğrusöz, Zehra Ersaçan, Nezih Yalman, Sadi Geçim ile Denetim Kurulu Başkanı Metin Karadayı eşlik etti. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, beraberinde İl Sekreteri Sevda Erdan Kılıç, Başkan Yardımcıları Serdar Sandal, Hüseyin Mutlu Akpınar, Ülkümen Rodoplu, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Bilgin ve Fulya Türkeli ile Aslan ve yönetimini karşıladı.
CHP İl Başkanı Ali Engin, Ege-Koop'un İzmir'in en önemli markası olduğunu kaydetti. Gerek Ege-Koop'un imza attığı projeleri gerekse de Genel Başkan Hüseyin Aslan'ı yakından takip ettiklerini belirten Engin,
“Kente yönelik çözüm önerileri çok çarpıcı. Özellikle kent yenileme, kentin konut sorununun daha ergonomik olarak çözülebilmesi konusunda gösterilen çabaları kutluyorum. Gerçekten bir İzmir markası yarattınız. Hüseyin Aslan'ı ve çalışmalarını çok iyi anıyoruz, çok iyi izliyoruz. Görüşlerinden, çabalarından faydalanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

İl kongresi sonrasında gerçekleşen ziyaretin gecikmiş bir ziyaret olduğunu bunun da gerek İzmir gerekse de ülke gündeminin yoğun olmasından kaynaklandığını belirten Aslan, önemli olanın gönül birlikteliği olduğunu vurguladı.Aslan, kentsel dönüşüme de değindi, “Bu Türkiye için de İzmir için de hayati bir mesele. Ege-Koop Türkiye'de sayılı sivil toplum kuruluşlarından birisidir. İzmir'in dokuz farklı ilçesinde 11 ayrı proje ile bugüne kadar adı konmamış kentsel dönüşüm projeleri uygulamış bir kurum aynı zamanda. Türkiye'de herkesin yeni konuştuğu bu konuyu Ege-Koop fiilen hayata geçirme başarısını göstermiştir. 1984'ten bu yana bunu hep söylüyoruz. Ancak bu konunun önemi daha yeni anlaşıldı. En azından bundan sonra herhangi bir siyasi malzemeye alet edilmeksizin herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır”dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!