CHP'li Ören: Yüce divan kararının...

Güncelleme Tarihi:

CHPli Ören: Yüce divan kararının...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 14:08

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, önümüzdeki 5 Ocak'ta 4 eski bakanla ilgili yapılacak oylamadan 'Yüce Divan'a gönderilmeleri' yönünde karar çıkmasını beklemediğini söyledi.

Haberin Devamı

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, partisinin Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla toplantıya girmeden önce basın toplantısı düzenleyen CHP'li Milletvekili Ören, 4 eski bakanla ilgili yapılacak 'Yüce Divan' oylamasını değerlendirdi. Ören, "Bu devletin en tepesindeki kişi 'Oğlum paraları sıfırla' diyor. Bu koşullarda AKP'nin 4 eski bakanını Yüce Divan'a göndermezler. 5 Ocak'ta yapılacak oylamada da bu yönde karar çıkar" dedi. CHP'nin 6 aydır halkın içinde olduğunu ve bu süre içinde partiyi halka indirme adına büyük gayretler gösterdiklerini söyleyen Ören, "Eğer bu parti seçmenin önemli bölümünden oy alamıyorsa, suçlu seçmen değildir. 1 Ocak tarihinden itibaren tüm örgütlerimiz sahalarda olacak. Sadece iktidarı eleştirmek yeteli değil. CHP'yi ve programlarımızı, yapacaklarımızı halka etkili bir şekilde anlatacağız" diye konuştu.

Öte yandan CHP Denizli Gençlik Kolları üyeleri Konya'da Kubilay'ı anma töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanan liseli gencin ismiyle birlikte yalnız değildir yazısının bulunduğu fotoğrafını taşıdı. İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "16 yaşındaki bir çocuğu aykırı ve farklı düşünüyor diye tutukladılar. İktidar, farklı düşünceleri zulüm ve baskıyla susturmaya çalışıyor. Tutuklama kararını verenlere de yazıklar olsun" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!