CHP yerel seçim için sokakta

Güncelleme Tarihi:

CHP yerel seçim için sokakta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2012 11:51

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütü, 27 Ekim 2013 tarihine alınacağı açıklanan yerel seçimler için kolları sıvadı.


CHP'lilerin hayata geçirdiği, “Artık sokaklardayız” projesini Mersinli Mahallesi'nden başlattı.
CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, her mahalleye en az üç kez gideceklerini, burada yaşayanların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla başlattıkları programın ilk ayağında, partinin çalışmalarını organize edip, “Mahalle Yönetimlerini” de yapılandıracaklarını kaydetti. Karamustafaoğlu, Mersinli Mahallesi'ndeki Yeşilova Kıraathanesi'nde, Halkapınar, Çınarlı ve Mersinli mahallelerini kapsayan ilk toplantıda, üç mahalledeki hizmet ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla CHP'nin ilçe delegeleri ve mahalle temsilcilerini dinledi. Başkan Karamustafaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mesut Ak ve Konak İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Nejat Akıncı ile mahalle muhtarlarının da bulunduğu toplantıda tespit edilen sorunların ilgili belediyelere aktarılacağını ve çözümünü takip edeceklerini vurguladı.
Toplantıya ilçe kongresi öncesi yapılan delege seçimlerinde seçim yarışına giren ancak seçilemeyen grupları da kattıklarını dile getiren CHP Konak İlçe Başkanı Karamustafaoğlu, bir amaçlarının da parti içi birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirtti. Başkan Karamustafaoğlu, CHP Örgütünü halkla ayağa kaldırma çalışmalarının her hafta en az iki bölge toplantısıyla sürdürüleceğini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!