CHP’de hedef, mitinge 250 bin kişi toplamak

Güncelleme Tarihi:

CHP’de hedef, mitinge 250 bin kişi toplamak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2011 00:00

CHP İzmir İl Başkanlığı, 28 Mayıs Cumartesi günü Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda saat 17.00’de yapılacak miting için 250 bin kişi hedefledi. Bu amaçla 100 bin el ilanı, 10 bin poster bastırıldı, 500 ayaklı duyuru panosu hazırlatıldı, 300 de billboard kiralandı.

Haberin Devamı

Mitinge üç gün kala iki tekerlerli bisikletlerin arkasına römork takılarak, duyuru yapılacak. Dört bisiklet kentin merkezinde günde 16 saat tur atacak. Mitingde deniz de kullanılacak, tekne ve kayıklar CHP bayraklarıyla süslenerek alana gelecek. Bu görsel şölen için kayıkların 250, teknelerin 500 lira istediği öğrenildi. Körfez vapurları da katılacak. Miting için “Seçim Postası” adlı gazete bastıran il yönetimi, 28 Mayıs’ta tüm ulusal ve yerel gazetelere ilan da verecek.

Ünlü gazeteciler ve yazarlar da gelecek

Mitinge ünlü gazeteci ve yazarlardan Ümit Zileli, Can Ataklı, Rutkay Aziz, Orhan Erinç, Şükran Soner, Alev Coşkun, Ahmet Abalay, Bekir Coşkun, Bahadır Selim Dilek, İlhan Taşçı, Atilla Sertel, Muzaffer İzgü, Serdar Kızık, Tevfik Kızgınlar da katılacak. Aydınlar, mitingten bir gün önce, Karşıyaka Nikah Salonu’nda saat 19.00’da CHP 2. Bölge ikinci sıra adayı Mustafa Balbay’ın cezaevinde yazdığı “Silivri Toplama Kampı, Zulümhane” adlı kitabını imzalayacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!