Çevre yolunun bir kısmı çökmeler nedeniyle kapatıldı

Güncelleme Tarihi:

Çevre yolunun bir kısmı çökmeler nedeniyle kapatıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 10:35

Denizli Belediyesi tarafından projelendirilen ve Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı'nca ihalesi yapılan Denizli Çevre Yolu'nun bazı bölümlerinde çökmeler meydana geldi.

Haberin Devamı

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından geçen Nisan ayında açılan ve 59 milyon TL'ye malolan Denizli Çevre Yolu'nun bazı bölümlerinde çöküntü meydana geldi. Yapılalı henüz bir yıl olan yolda çökmeler olduğunu belirten CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, yolun trafiğe kapatıldığını kaydetti. CHP'li Yurtseven, “Denizli Çevre Yolu'nun henüz bir yıllık geçmişe sahip olmasına rağmen İzmir-Ankara istikametindeki bölümlerinde çökmelerin olması düşündürücüdür. Yolda onarım işleri devam ediyor. Çöküntünün olduğu bazı bölgeler yapılıp kapatılmış. Yol yapımı esnasında müteahhit firmanın kaliteli malzeme kullanıp kullanmadığı araştırılmalıdır” dedi. Yurtseven, yol onarım çalışmalarını ve çöküntülerin meydana geldiği bölgeleri incelediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Karayolları Şube Müdürlüğü Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, “Denizli Çevre Yolu 1'inci Etap 2'nci kısmının bir kilometrelik bölümünün bazı yerlerinde aşırı sıcaklardan yüzeysel bozulma ve hafif çöküntüler oldu. Müteahhit firma, onarım çalışmalarını sürdürüyor” dendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!