Centilmen Altınordu

Güncelleme Tarihi:

Centilmen Altınordu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 13:22

PTT 1’inciLig’de ikinci sezonunu geçiren Altınordu, Türkiye liglerinin en centilmen taraftar gruplarından birine sahip olmanın gururunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Centilmen Altınordu

Ülkemizde pek çok kulüp, taraftarının yol açtığı saha olayları ya da küfürlü tezahürat yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilirken, Altınordu yıllardır disiplin sevkiyle karşılaşmamanın keyfini çıkarıyor. Kırmızı lacivertli renklere gönül verenler, her müsabakada sadece kendi futbolcularını değil, rakip takımın oyuncularını da alkışlayarak örnek bir davranış sergiliyor.

İzmir’e gelen konuk ekip taraftarlarını, "Hoş geldiniz" tezahüratı ile karşılayan Altınordulular, küfürden arınmış tribünlerde küçük çocukların ve ailelerin de maç izlemesini sağlayacak ortam yaratıyor. Sayıca az olmalarına rağmen bando eşliğinde çalınan marşlarla takımlarına 90 dakika destek veren kırmızı lacivert sevdalıları, kaybedilen maçlardan sonra genç oyuncuları teselli etmeyi unutmuyor. Altınordu taraftarıyla gurur duyduğunu söyleyen Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bu seyirci grubu, Türkiye’ye örnek olmalı" diyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!