Can dostlar için çok özel konser

Güncelleme Tarihi:

Can dostlar için çok özel konser
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 00:00

İzmir’de Güzelyalı Kültür Merkezi’nde 5 Temmuz 2010 Pazartesi gecesi 19.30’da gerçekleştirilecek konserin tüm geliri barınaklardaki sokak hayvanlarına gıda ve ilaç yardımına dönüştürülecek.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi öğrencisi Bahar Karakuş’un başlattığı Şopen Gazi Barınağı’ndaki sokak hayvanlarına yardım çağrısı hayvanseverlerin katkılarıyla kampanyaya dönüşürken Müzisyenler ve Sahne Sanatçıları Derneği (MÜSADER) Yönetim Kurulu Üyesi ses sanatçısı Cevher Doğan’ın “Yer versinler konser verelim” isteğine de Konak Belediyesi’nden olumlu cevap geldi.

Gıda ve ilaç alımı

Gelirinin tamamı barınaklardaki sokak hayvanlarının gıda ve ilaç alımında kullanılmak üzere düzenlenen Türk Sanat Müziği Konseri 5 Temmuz 2010 Pazartesi günü saat 19.30’da Güzelyalı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

MÜSADER Başkanı Yiğit Ongur ve Başkan yardımcısı F. Özge Dikişcioğlu, bir hayvan dostu olarak Konak Belediyesi’nin başvurularına olumlu cevap verdiğini belirterek, “Değerli başkanımız Sayın Hakan Tartan’ın sevgi dolu olduğunu, çağrımıza duyarsız kalmayacağını biliyorduk. Görüşlerimizde yanılmamış olmak bizleri bir kat daha mutlu etti. Konser için biz hazırlıklarımızı yapıyoruz. Konserimize tüm İzmirlileri bekleriz” dedi.

Kimler katılıyor

Konsere MÜSADER’den başta Başkan Yiğit Ongur olmak üzere Başkan Yardımcısı F. Özge Dikişcioğlu, Akademi Türkiye Yarışmacısı Derya Pınar Şarlak, Pop Star Yarışmacısı Müge Ökten, Zeynep Türköz, Merve Özacar, Tuğçe Özacar, Burcu Andaş, İpek Ildız, Fulya İmge Hepsev, Fatoş Akburak Badak, Züleyha Tunç Elmaoğlu, Cevher Doğan, Serap Yenici, Dicle Olcay ve Duygu Omaç katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!