Cam Merkezi'nden örnek eğitim

Güncelleme Tarihi:

Cam Merkezinden örnek eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 13:24

Yorsan Akademi'yi kuran Cam Merkezi, bayilerini iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirdi. Türkiye'nin her noktasından 200'e yakın Cam Merkezi Bayisinin katıldığı seminer büyük ilgi görürken, finans ve sigorta konularında da bayilere sunum yapıldı.

Haberin Devamı

Çeşme'de düzenlenen seminerde konuşan Cam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Semavi Yorgancılar, Türkiye'nin Soma ve Ermenek başta olmak üzere yüzlerce insanını yitirdiği iş kazaları yaşadığına dikkat çekerek, bu yıl seminerlerinin ana konusunu İş Sağlığı ve güvenliğine ayırdıklarını söyledi. Yorgancılar, "Türkiye iş kazalarında Avrupa birincisi, Dünya üçüncüsü bir ülke. Ülkemizde 3 dakikada bir iş kazası oluyor. 90 dakikada bir bu kazalarda çalışanlar sakat kalıyor. Bu nedenle bizimle birlikte herkesin bu konuya duyarlı olmasını istiyoruz. Cam sektörü riskli işler kapsamında o nedenle daha dikkatli olmamız gerekiyor. Umarım bu tür eğitimler ve toplum olarak bu konuya daha duyarlı olmamızla iş kazalarını minumum düzeye iner" dedi.
Seminerde iş sağlığı ve güvenliği seminerini İş Güvenliği Uzmanı Suat Kayakuş verirken, ayrıca Odeabank İzmir Kurumsal Bankacılık Direktörü Cem Taner de Cam Merkezi bayilerini dünya ve Türkiye ekonomisi ile bilanço ve risk yönetimi konusunda bilgilendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!