Buzların eridiği an

Güncelleme Tarihi:

Buzların eridiği an
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın gerçekleştirdiği Egekent Öğrenim Birimi açıldı. Başkan Ahmet Piriştina'nın da katıldığı törende, siyasi çekişmeler bir yana bırakıldı. Çiğli Belediye Başkanı Tevfik Alyanak, yerel seçimlerde rakibi olan Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Daire Başkanı Semra Aksu'yu övüp yardımlarına teşekkür etti. Mavişehir'in sınır tartışması yüzünden gerginleşen Alyanak ile Karşıyaka Belediye Başkanı Şebnem Tabak, gençlerin çaldığı ‘‘Papatya gibisin’’ adlı tango eşliğinde dans edip buzları eritti.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın gerçekleştirdiği Egekent Öğrenim Birimi, siyasi çekişmelerin bir yana bırakıldığı törenle açıldı. Çiğli Belediye Başkanı Tevfik Alyanak, masında yerel seçimlerde rakibi olan Büyükşehir Sosyal ve Kültürel İşler Daire Başkanı Semra Aksu'yu övdü, ‘‘Bir kardeş gibi her zaman yanımızda’’ dedi.

ALYANAK, Mavişehir sınır tartışması nedeniyle, ilişkileri gerginleşen Karşıyaka Belediye Başkanı Şebnem Tabak'ı da, gençlerin çaldığı ‘‘Papatya gibisin’’ adlı tango eşliğinde dansa kaldırarak buzları eritti.

Birimde neler var?

BİRİMDE 7-14 yaş çocuklara uzman kadrolar tarafından bilgisayar, el sanatları, müzik kursları verilecek. Her yaştan Çiğlili konfarans salonu, kütüphane, aerobik ve cimnastik yapılabilecek spor salonundan yararlanacak. Küçük yaştaki çocuklar için ise bir oyun odası bulunuyor.

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, çevresinde muhtarlık, TEDAŞ ve İZSU veznelerinin bulunduğu eğitim birimlerinin yaygınlaştırılması için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile ortaklaşa çalışacaklarını söyledi. Vakıf temsilcisi Hüseyin Danyal Hengünseli ise bağışlarla hizmet verdiklerini belirtti, ‘‘Her İzmirli'yi 1 milyon lira bağışa çağırıyorum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!