Büyükoral toplantıda yok

Güncelleme Tarihi:

Büyükoral toplantıda yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2012 14:17

Karşıyaka'nın kulüp başkanı Cihan Büyükoral, yarın yapılacak Karşıyaka Yüksek Divan Kurulu toplantısına katılmayacağını bildirdi.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig ekiplerinden  Büyükoral, yönetim kurulu üyeleriyle Selçuk Yaşar Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiğinden bu yana iki kez yüksek divan kuruluna katıldığını ve kendilerine gerekli açıklamaları yaptığını söyledi.
Yarın yapılacak yüksek divan kuruluna ise aynı zamanda üyesi olmasına rağmen “davet biçimi” nedeniyle katılmayacağını ifade eden Büyükoral, “Yüksek divan kuruluna çağrılış şeklimden dolayı yarınki toplantıya katılmayacağım. Yönetim çalışıyorken, futbol, basketbol ve voleybol takımları kurulurken, yönetimde bir sıkıntı varmış gibi genel kurula gitme yolundaki düşünceyi protesto ettiğim için toplantıya katılmayacağım. Biz, kulüpte yeni bir yapılanma başlatmak istiyoruz. Bu başlangıcı yetişirse bu sezon başlatmak istiyoruz” dedi.
 
Sponsorlar vazgeçti
Büyükoral, yeni sezon öncesi yapılan harcamalar ve mali kaynak temini noktasında yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Haberin Devamı

Yaptıkları iki sponsorluk görüşmesinin olumsuz sonuçlandığını belirten Büyükoral, sponsorluk yapmayı düşünen firmaların, bazı dış etkenler nedeniyle bundan vazgeçtiğini ileri sürdü.
Cihan Büyükoral, futbolda geçen sezona göre hem transferde, hem de teknik heyetin ücretinde daha az harcama yaptıklarını d ile getirerek, yeni sezon öncesinde futbolda yaptıkları transferlerin garanti para ve maç başı ücretlerinin 5 milyon 22 bin lira olduğunu bildirdi.
Bu sezon için kombine bilet fiyatlarını açık tribün 100, kapalı tribün de 250 lira olarak belirlediklerini ve kombine biletlerin 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren satışa sunulacağını ifade eden Büyükoral, 10 bin kombine bilet satışı rakımına ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!