Bucaspor kongresi mahkemelik

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor kongresi mahkemelik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 01:22

BUCASPOR'da 4 Ağustos'ta Çetin Kayışlı'nın yeniden başkan seçildiği olağanüstü genel kurulda usulsüzlük yapıldığını iddia eden "Yeni Oluşum" grubu, kongrenin iptali istemiyle Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

Haberin Devamı

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın desteklediği grup adına konuşan Özgür Ekmekçioğlu, 123 imzalı dilekçeyi nöbetçi mahkemeye verdiklerini açıkladı, "Genel kurulda hazirun cetveline sahte imzalar atıldı. Kendilerinden olmayanlara aidat uyarısı göndermeyip eşitlikm ilkesine aykırı davrandılar. Biz delillerimizu sunduk. Mahkemenin 10 gün içinde karar vermesini bekliyor, adaletin yerini bulacağına inanıyoruz" dedi. Başkan Çetin Kayışlı'yı da sert bir dille eleştiren Ekmekçioğlu, şunları söyledi:

"Kayışlı, Bucaspor'u şampiyon yapacağını iddia ediyor ama transfer yasaklısı olan kulübün oyuncularını satıyor. Bu takımı küme düşüren yönetim ve teknik ekiple yola devam edilmemeli. Mahkeme aleyhimize sonuçlansa dahi, Kayışlı ve arkadaşları 3 ay içinde yine kongre kararı alacaktır."
Yeni oluşumun hazırlıklarını sürdürdüğünü ifade eden Özgür Ekmekçioğlu, "Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni projeler üretiyoruz. Eşit şartlarda seçime girersek tablo çok farklı olur" yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!