Bucaspor erken başlayacak

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor erken başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 15:01

SPOR Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor’u yenerek kümede kalmayı büyük ölçüde garantilemek isteyen Bucaspor, gelecek sezonun çalışmalarına hemen başlayacak. Önce mayıs ayında sözleşmesi sona erecek teknik direktör Suat Kaya ile masaya oturacak Bucaspor,

Haberin Devamı

31 Mayıs 2016’a kadar sözleşmesi bulunan kaptan Ferhat, Emre Şahin, Mehmet İncebacak, Kadir ve Burakcan’la anlaşma zemini arayacak yönetim, 2017’ye kadar mukavelesi süren 7 futbolcunun da kontratını uzatacak.

Eski yabancı futbolcularına olan borçlar yüzünden FIFA kanalıyla gelen transfer yasağı ekim ayında sona erecek Bucaspor, bu nedenle önümüzdeki sezon başında da takviye yapamayacak. Daha önce lig bitiminde olağanüstü kongre kararı alabileceğini açıklayan Başkan Çetin Kayışlı sezonu kazasız atlatmak istediklerini söyledi.

Diğer yandan kariyerine sarı lacivertli kulüpte devam etmek istediğini tekarlayan teknik direktör Kaya, "Burada mutluyum. Kaliteli ve karakterli oyuncu grubum var. Şu an tek düşüncem Manisaspor maçını kazanmak. Önümüzdeki günlerde durumumuz netleşir" diye konuştu.






BAKMADAN GEÇME!